Volkswagen Kever 1300 DP

Vehicle Price
€ 4.500
Model Year
1970
Body Type
Sedan
Mileage
51000 KM
APK Date
30-11--0001
Vehicle Traction
2 wheel back
Color
Wit
Interior Color
Rood
Number of doors
2 Doors
Vehicle Condition
Used
Availability
Sold

Features Volkswagen Kever

‘Koentje’ – Slammed ’70 1300 DP

 

‘Koentje’ is het avontuurlijkste jongentje uit de klas. Al wordt hij daar soms wat viezig van. Maar dat is prima, Koentje heeft namelijk bakken lol onderweg en er is eigenlijk niemand die Koentje niet met een brede glimlach ontvangt.

 

Koentje is een ’70 1300 dubbelpoorts kevertje en hele goede staat. Er zijn twee minpuntjes roest op het rechter achterscherm en een klein gaatje rechts achterin de koker. Verder heeft koentje wat roest op de bumpers. Wij vinden dat er helemaal bij passen, vind je dat niets, dan is hij met een goede poetsbeurt en een middag werk weer helemaal strak te krijgen. Het rode interieur steekt mooi af tegen het wit van de buitenkant, maar het achterbankje is wat beschadigd. Gordels achterin dus de kids, je matties of je schoonmoeder kunnen mee.

 

Het dagelijks verkeer is geen enkel probleem, het 1300 DP blokkie loopt en rijdt prima. Al vind hij drempels eigenlijk niet zo leuk, maar dat is met de verstelbare as binnen 10 min verholpen.

 

Hij is verlaagd door middel van een verstelbare vooras, dropped spindels en nieuwe smart bandjes, achter is hij een binnentand lager gezet.

 

Er zit een hagelnieuwe APK op. (tot 16-05-2017)

Recent vervangen:

Nieuwe voorbanden;

Nieuwe kogels (alle);

Nieuwe fuseehoezen;

Nieuwe verlaagde spindels;

Ook heeft hij een grote beurt gehad (olie, bougies, filter etc.)

 

Vraagprijs € 4500,-